7 חשודים נתפסו "על חם" בזמן שגנבו תוצרת חקלאית

אתמול (26.5) במסגרת פעילות של שוטרי מג"ב כנגד גניבה של תוצרת חקלאית בגזרת היישובים במועצה האזורית גזר, הבחינו השוטרים ב-2 רכבים שהעלו את חשדם בסמוך למושב פדיה.
במסגרת חיפוש שנערך ברכב הראשון ובתוכו 3 חשודים, איתרו השוטרים מספר שקיות של תוצרת חקלאית מסוג ענבים, משמש ותפוחים אשר מגדלים באזור. במסגרת האירוע השני נתפס רכב בו 4 חשודים, כאשר במסגרת החיפוש איתרו השוטרים בתא המטען של הרכב תוצרת חקלאית מאותם סוגים בתפזורת.
כל 7 החשודים הם בשנות ה-20 לחייהם והם תושבי רמלה ולוד. החשודים ביחד עם הממצאים הועברו לחקירה במשמר הגבול.
מהמשטרה ביקשו למסור כי: "בנוסף לפעילות המודיענית והחקירתית הסמויה שוטרי משמר הגבול פועלים מידי יום בנוכחות ובסיורים בשטחים החקלאיים ברחבי המדינה."
הצהרה משפטית: האמור בכתבה/מאמר זה הינו לידיעה כללית בלבד ואינו תחליף ליעוץ אישי פרטני עם עו"ד והאמור בו אינו יעוץ של עו"ד